Meşhur Paçacı Fazıl Onur'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Meşhur Paçacı Fazıl Onur, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

19:29:31 | 2024-04-30

Açıklamasında, ‘Emekçilerimizin ve İşçilerimizin Bayramı kutlu olsun. Onların çabaları, gayretleri ve alın teriyle yapılan işlerimizle Diyarbakır’ımız her geçen gün daha gelişiyor’ diyen Meşhur Paçacı Fazıl Onur duygularını şöyle dile getirdi:

‘1 Mayıs’ın anlamına yaraşır bir şekilde dayanışma ve dostluk çerçevesinde kutlanması temennisiyle, başta işçi, memur ve tüm Emekçilerimiz olmak üzere, halkımızın Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygı dileklerimi sunuyorum.

Ülkemiz; mevcut siyasi istikrara duyulan güven ortamı ile gerek evrensel gerek serbest piyasa ekonomisinde uygulanan politikalarla her geçen gün büyüyen, güçlenen ekonomisi, ulusal ve uluslararası arenadaki güçlü siyasi duruşuyla, dünyada sayılı ülkeler arasında yerini almıştır.

Ekonomimizin günden güne güçlenerek günümüz seviyesine ulaşmasında en büyük paya bu alanda çalışan işçi ve emekçilerimiz sahiptir. Ekonominin bel kemiği olan işçi, emekçi ve tüm çalışanlarımızın daha iyi çalışma ortamlarında çalışabilmeleri ve yaşam standartlarının dünya seviyesinde çok daha iyi düzeylere getirilebilmesi hepimizin en büyük hedeflerindendir.

 

Yüce Rabbim’den, içinde bulunduğumuz güç koşulların sona ermesi ve hepimizin yeniden huzur ve esenliğe kavuşmamızı niyaz ediyor, tüm vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum’.




ETİKET :  

Tümü